Trgovina in servis z vami že od 1989

Blog

KATEGORIJE

SPREMLJAJ NAS

Merilci moči - powermeteri Assioma - Favero

Novo v ponudbi imamo imamo verjetno najboljše merilce moči v pedalih na trgu Assioma.

Assioma merilci moči so je prava izbira za vse, ki želite kvaliteten, natančen in enostaven za uporabo merilec moči! Družinsko podjetje je pred več kot 30 leti ustanovil Gino Favero. Od takrat proizvaja elektronske pripomočke za uporabo v športu – vključno s pedali Assioma. Podjetje si je ustvarilo ime: njegovi izdelki so zdaj na voljo v več kot 110 državah.

Pri Favero Electronics strast do kolesarjenja živi. Morda je to lokacija sedeža podjetja na robu Dolomitov? Pedala Favero nastajajo v sodelovanju s številnimi športniki, od amaterjev do profesionalcev. Ni čudno, da se daje vrednost najmanjšim podrobnostim. Konec koncev morajo pedala zagotavljati najbolj natančne vrednosti v vseh možnih pogojih.

Merilec moči Assioma podjetja Favero je visoko natančen merilnik moči, zasnovan za kolesarje. Na voljo je v enostranski (Uno) in dvostranski (Duo) različici, ki merita moč na levi ali obeh straneh. Zaznamujejo ga enostavna namestitev, vodoodpornost, brezžična povezljivost (Bluetooth in ANT+), ter izjemna natančnost meritev z odstopanjem manj kot 1%. Assioma omogoča več kot 50 ur delovanja z enim polnjenjem in je kompatibilen s Shimano in LOOK pedalnimi sistemi.

Favero ima tudi namensko aplikacijo za merilce moči Assioma, ki je na voljo za iOS in Android, ki se uporablja za aktivacijo dveletne garancije, posodobitev vdelane programske opreme, preverjanje ravni baterije in dostop do podpore za izdelke. Je zelo enostaven za uporabo.

Če iščete razmeroma poceni, natančen, zanesljiv in preprost merilnik moči, je to trenutno ena najboljših možnosti na trgu.